Jeg hedder Eileen Bouchet.

Jeg er uddannet Spædbarnsterapeut, Supervisor, Yes2Life NLP Master Trained Coach, Certificeret Stress Coach (www.forebygstress.dk) og socialrådgiver. Herudover er jeg BA i Dansk og Virksomhedskommunikation. Aktuelt er jeg under uddannelse til Integreret psykoterapeut, 4-årig uddannelse hos Yes2Life ApS – Nordisk NLP Akademi (www.yes2life.dk). Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg er til daglig ansat som faglig koordinator i et kommunalt Familiehus på Sjælland. Herudover er jeg tilknyttet Dansk Institut for Spædbarnsterapi som konsulent (www.spaedbarnsterapi.dk). Instituttet ledes af psykolog Inger Thormann og psykoterapeut Inger Poulsen.

Jeg har siden slutningen af ’90-erne arbejdet med udsatte børn, unge og familier. Jeg har arbejdet på behandlings- og observationshjem på Fyn, som gadeplans- og klubmedarbejder i Vollsmose og gennem 8 år som socialrådgiver på Holbæk Sygehus med sårbare gravide, for tidligt fødte og syge spædbørn samt børn med akutte eller kroniske somatiske og/eller psykiatriske sygdomsforløb. Jeg har arbejdet som dagtilbuds- og skolesocialrådgiver, som myndighedsrådgiver for uledsagede flygtningebørn og -familier og som familiebehandler.