Som 4.-års psykoterapeutstuderende ved Yes2Life – Akademiet for psykoterapi & coaching tilbyder jeg terapisessioner til nedsat pris (se under fanen ”Priser” her på hjemmesiden).

Herudover tilbyder jeg i forbindelse med min eksamen øveklient-sessioner til yderligere nedsat pris. Som øveklient hos mig, forpligter du dig til et forløb af minimum 3 sessioner af 45 minutters varighed. Og du skal kunne sige ja til, at jeg må filme én eller flere af vores sessioner, så jeg kan modtage supervision. Jeg modtager supervision fra psykoterapeuter tilknyttet mit uddannelsessted. Der er i supervision fokus på mine evner som terapeut. Når supervisor har set det filmede materiale, sletter jeg det straks.

Jeg er under uddannelse til Integreret Psykoterapeut. Uddannelsen er en 4-årig psykoterapeut uddannelse hos Yes2Life – Akademiet for psykoterapi og coaching. Uddannelsen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg er optaget som studentermedlem i Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg tager fuld pris for spædbarnsterapier, coaching, familieterapi og supervision. Da jeg inden for disse retninger er færdiguddannet (se mere under fanen ”Om mig”).