Coaching kan hjælpe dig med at opdage og udnytte dit fulde potentiale.

Jeg tror på, at vi alle besidder kompetencen til at skabe forandring – af og til har vi dog brug for at blive forstyrret for at finde retning og skabe en bedre balance.

Jeg er uddannet Yes2Life Master Trained Coach. Jeg arbejder med det hele menneske og sikrer, at det, du coaches på, harmonerer med dine indre kærneværdier – det kaldes for Whole Life Coaching.

I Whole Life Coaching er der et helhedsorienteret og etisk fokus.

I en coachsession kan du arbejde med en konkret vane i din dagligdag, som du gerne vil ændre, og som du selv har 100 % indflydelse på. Det kan være din måde at tænke på, men det kan også være, at du ønsker at gøre noget anderledes end i dag. Måske har du et ønske eller et mål, du længe har drømt om at nå, men som du ikke helt kan finde retning i eller finde ud af, hvordan du skal få handlet på.

Ved hjælp af forskellige coachteknikker guider jeg dig til at få øje på dine egne ressourcer – også de ubevidste og uudnyttede. Jeg støtter dig i at sætte et mål og undersøger sammen med dig, hvad det for dig koster at nå det ønskede resultat.

  • Er det en ok investering?
  • Hvad er prisen for at nå dit mål, og er du villig til at betale den?
  • Harmonerer den med dit liv som helhed?
  • Kender du dine værdier – hvad betyder noget og er vigtigt for dig?
  • Ved du, hvad du er bedst til – hvad vil du gerne blive bedre til?
  • Kan du finde balancen mellem dit arbejdsliv og dit privatliv?
  • Ved du, hvad der driver dig – kunne du tænke dig at blive klar over, hvad der motiverer dig?

Jeg laver en plan sammen med dig og holder dig fast på det mål, du har sat dig, og det du beslutter at gøre, for at forandringen bliver vedvarende. Selv små ændringer kan skabe store resultater.